Oglindă magică deluxe

Pentru că arată perfect, oglinda magică Deluxe, cu finisajele ei complet albe, se integrează perfect în orice decor. Astfel, aspectul ultra modern, slim, cu care iese în evidență, este combinația ideală de tehnologie avansată și design.

Display-ul mai mult decât generos, în care invitații se pot vedea din cap până în picioare ajută doamnele și domnișoarele să-și imortalizeze ținutele glamour, pantofii de designer și picioarele lucrate. Iar domnii le vor însoți și se vor poza cu mândrie alături ele în poziții haioase. Și pentru că nimic nu este mai contagios decât râsul, nunta va deveni brusc mai animată, atmosfera se va destinde și toți vor simți dorința de a dansa și de a petrece.

Oglindă magică clasică
Calitatea, rafinamentul şi performanța au dat naștere unei Oglinzi Magice, cu carcasă albă dintr-un material care imită pielea şi leduri multicolore strălucitoare. Oglinda Magică este expresia excelenței în materie de cabine fotografice, impunându-se prin designul spectaculos si dimensiunile sale impunatoare (înălțime de 1.5 m și masa de 60 kg).
Calitatea vine la prețuri avantajoase prin componentele de înaltă clasă tehnologică ale cabinei (Laptop HP 2in1, 15″, i5, 8GB, SSD, Touchscreen multitouch de 21.5″, Aparat foto DSLR Nikon D3500, Blitz studio Visico 400 Pro + umbrelă de reflexie, Soft profesional DSLR booth, Imprimantă DNP DS RX1-HS).